آتاکسی را بهتر بشناسیم

سلام

دوستان عزیز من کپسول ایدبینون رو از آمریکا تهیه کردم و مدت یک سال مصرف کردم متاسفانه عملکرد قابل توجهی نداشت و عملکردی کاملا" برابر باQ10 دارهاخم

اینو هم بگم کیو تن آلمانی(Q10 PLUS 100) فوق العادس.

صدای خنده خدا را میشنوی؟

به آنچه محال میپندازی میخندد...

از خدا میخواهم محالترین آرزویت را در این لحظه اجابت کند...

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 15 تير 1393برچسب:, توسط ن.رضایی |

دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین - عامل تنظیم‌کننده قند خون - یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا بافت‌های بدن به آن به درستی پاسخ نمی‌دهند.
 

در نتیجه سوخت وساز قند در بدن مختل می‌شود و قند خون از حد طبیعی خود بالاتر می‌رود، و در نهایت علائم شاخص دیابت به صورت پرخوری، پرنوشی و پرادراری ظاهر می‌شود.

هورمون انسولین که از سلول‌های جزایر لانگرهانس در غده لوزالمعده به درون خون ترشح می‌شود، کارکردهای مختلفی در بدن دارد، و از جمله ورود قند  را از خون به درون سلول‌ها تسهیل می‌کند تا سلول‌ها بتوانند برای تامین انرژی خود از آن استفاده کنند.

در صورت کمبود یا عدم تاثیر انسولین قند نمی‌تواند وارد سلول‌ها شود، در نتیجه قند خون بالا می‌رود. بالا رفتن قند خون علاوه بر ایجاد علائم حادی که در بالا به آن اشاره شد، در درازمدت باعث آسیب رساندن به تقریبا هر عضو حیاتی بدن از جمله قلب، مغز، چشم، کلیه‌ها و ... می‌شود.

دیابت را بر حسب علت ایجاد بیماری به دو گروه تقسیم می‌کنند:

دیابت نوع 1 یا دیابت نوجوانان، که نوعی بیماری خودایمنی است و در نتیجه تخریب نابجای سلول‌های مولد انسولین بوسیله دستگاه ایمنی بدن رخ می‌دهد. علت این بیماری که معمولا افراد را در سنین نوجوانی درگیر می‌کند، دقیقا مشخص نیست و علاجی هم برای آن وجود ندارد.

این بیماران مجبورند از همان ابتدا با تزریق انسولین خارجی کمبود این هورمون را در بدن رفع کنند و قند خود را در حالت عادی نگه دارند.

دیابت نوع 2 یا دیابت بزرگسالان معمولا در میانسالی بروز می‌کند و  زمینه ارثی در ایجاد آن دخیل است. این نوع دیابت به علت مقاومت پیدا کردن سلول‌های بدن به انسولین رخ می‌دهد.

لوزالمعده مبتلایان به این نوع دیابت انسولین تولید می‌کند، اما این مقدار آنقدر کافی نیست که سطح قند خون یا گلوکز را در حد عادی حفظ کند. یک عامل مهم در ایجاد مقاومت به انسولین و بالارفتن قند خون در این بیماران چاقی آنهاست.

دیابت نوع 2 نیز علاجی ندارد، اما کارهای مختلفی می‌توان برای اداره درمانی و نیز پیشگیری از آن انجام داد. برای کنترل و جلوگیری از این بیماری باید رژیم غذایی سالم مصرف کرد، به مقدار کافی ورزش کرد و وزن خود را متعادل نگهداشت.

بیمارانی که این اقدامات در آنها موثر واقع نشود، معمولا تحت درمان با قرص‌های خوراکی پایین‌آورنده قند خون قرار می‌گیرند؛ البته ممکن است در درازمدت این قرص ها تاثیر خود را از دست بدهند و بیمار مجبور شود با تزریق انسولین قند خون خود را طبیعی نگهدارد.

کنترل دقیق دیابت و طبیعی‌کردن قند خون در هر دو نوع این بیماری می‌تواند باعث جلوگیری از بروز عوارض درازمدت تهدید کننده حیات ناشی از آن شود و عمر طبیعی بیماران را تضمین  کند.

دیابت نوع 2 بسیار شایع ‌تر از دیابت نوع یک است به طوری که 90 تا 95 درصد بیماران به نوع 2  دیابت مبتلا هستند.

نوشته شده در تاريخ جمعه 23 تير 1391برچسب:, توسط ن.رضایی |
رئیس نوزدهمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران، از وجود 50 هزار بیمار مبتلا به ام اس در کشور خبر داد.

دکتر حسین پاکدامن روز سه شنبه در حاشیه برگزاری نوزدهمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران در سالن همایشهای صداو سیما، افزود: ام اس یک بیماری پیش رونده است و تا مدتها درمان قطعی برای این بیماری وجود نداشت.

وی گفت: اکنون حدود 20 سال است که ام اس  ز یک بیماری "غیر قابل درمان" به یک بیماری "تا حدودی قابل درمان" تبدیل شده است اما هنوز برای کند کردن سیر پیشرفت بیماری و ناتوانی فر مبتلا کارهای زیادی انجام نشده است.

پاکدامن درباره کاربرد سلولهای بنیادی در درمان بیماری ام اس توضیح داد : برای درمان با سلولهای بنیادی تحقیقاتی در حال انجام است اما لازم است بررسیهای گسترده تری در این خصوص صورت پذیرد.

رئیس انجمن مغزو اعصاب ایران با اشاره به انجام مطالعات بین المللی در حیطه درمان بیماریهای مغز و اعصاب بویژه ام اس به کمک سلولهای بنیادی گفت: امید است بتوانیم در آینده نزدیک جوابگوی بیماران باشیم مسلم است که در حال حاضر نباید  بیماران تحت تاثیر تبلیغات قرار بگیرند بلکه باید تا زمان روشن شدن تحقیقات صبر کنیم.

پاکدامن با بیان اینکه 130 سال از زمان کشف این بیماری گذشته و تا کنون درمان قطعی نداشته است گفت: ام اس بیشتر در کشورهای غربی مشاهده می شود و جوانانی که در اوج فعالیت جسمی و مغزی هستند را گرفتار می کند و باعث بروز مشکلات فراوانی برای بیمار ،  خانواد و اجتماع می شود.

رئیس نوزدهمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران با بیان اینکه  لازم است  اهمیت ویژه ای برای بیماری ام اس قائل شویم اظهار کرد: بر اساس تقسیم بندیهای جغرافیایی باید در هر 100 هزار نفر 3 نفر به ام اس مبتلا باشند که بر اساس محاسبات  اکنون باید 2 هزار مبتلا به ام اس در ایران داشته باشیم این در حالی است که در کشور ما حدود 50 هزار مبتلا به ام اس زندگی می کنند و متخصصان موفق به یافت علت این افزایش بیش از اندازه مبتلایان نشده اند. البته در منطقه هم با افزایش آماری 30 تا 40 درصد روبرو بوده است.

پاکدامن در پایان با بیان اینکه استان تهران و سپس استان اصفهان بالاترین آمار مبتلایان را دارند، گفت: میانگین مبتلایان به ام اس 20 تا 35 سال است و زنان بیشتر از مردان درگیر آن می شوند.

نوزدهمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران از صبح امروز در سالن همایشهای بین المللی صدا و سیما آغاز به کار کرده و تا 22 اردیبهشت ماه ادامه دارد. (مهر)


 

نوشته شده در تاريخ جمعه 23 تير 1391برچسب:, توسط ن.رضایی |

 

سلام خدمت دوستان عزیز

من ن.رضایی 22سال دارم و مدت 3سال است که مبتلا به آتاکسی فردریش میباشم. متاسفانه نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا درمانی برای آتاکسی وجود ندارد. با کشورهایی همچون:انگلستان و فرانسه و آمریکا مکاتبه نمودم اما درمانی وجود نداشت.

از آنجا که در داخل کشورمان موسسه یا انجمن آتاکسی وجود ندارد جهت راهنمایی و کمک به بیماران و همچنین حتی آماری از مبتلایان وجود ندارد؛  من تصمیم به ایجاد این وبلاگ گرفتم که عزیزانی که مبتلا به آتاکسی هستند به این وبلاگ مراجعه و حتما" با بنده ارتباط برقرار نمایند و اطلاعاتی که در این زمینه دارند را در این وبلاگ قرار دهند که بتوانیم به همدردان خود کمک کنیم.

...به امید روزی که درمان کل بیماریهای صعب العلاج و خصو صا" آتاکسی فردریش کشف و هیچکس از بیماری رنج نکشد...

 لطفا" نظر دهید

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 30 فروردين 1391برچسب:, توسط ن.رضایی |

سلام. دوستانی که مبتلا به بیماری آتاکسی میباشند برای ارتباط با نویسنده وبلاگ و تبادل اطلاعات  راجع به بیماری  جهت تقویت وضعیت جسمانی و روحی به قسمت موضوعات (ارتباط با نویسنده) مراجعه فرمایند.

به امید سلامتی برای همه عزیزان

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 29 فروردين 1398برچسب:, توسط ن.رضایی |

 آتاکسی کلمه‌ای یونانی است که به معنای ناهماهنگی است.

آتاکسی گروهی از بیماری‌های دستگاه عصبی را توصیف می‌کند که باعث می‌شوند افراد دچار حرکات کنترل‌نشده اندام‌ها، صورت و بدن شوند.

آتاکسی ممکن است ارثی باشد، یا  سایر بیماری‌ها و عوارض آن را بوجود آورند.

شایع‌ترین علائم آتاکسی شامل مشکل در حفظ تعادل، ناهماهنگی در حرکت دست‌ها و پاها، جویده جویده حرف زدن، اشکال در راه رفتن، و مشکل در خوردن و نوشتن است.....

 

برای مشاهده کامل مطالب ادامه مطلب را کلیک نمایید



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, توسط ن.رضایی |

خدایا دوستت دارم

 

گفتم خسته ام گفت: از رحمت خدا ناامید نشوید(زمر ۵۳)

گفتم هیچکس نمیداند در دلم چه میگذرد، گفت: خدا حائل است میان انسان و قلبش(انفال۲۶)

گفتم هیچکسس را ندارم گفت: ما از رگ گردن به تو نزدیکتریم(ق۱۶)

گفتم گویا گویا فراموشم کرده ای گفت: بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا(بقره۱۵۲).

روح انسان خدادوست است و تمایل دارد به خدا نزدیک شود و به همان اندازه خداوند متعال مشتاق دوستی با بنده است. خداوند هیچگاه دوست ندارد بنده اش را نارحت ببیند یا او را اذیت کند، گاهی در زندگی انسان مشکلی پیش می آید به طور مثال فردی که به بیماری لاعلاجی مبتلا میشود این فرد فکر میکند دنیا به آخر رسیده و خدا او را فراموش کرده و از رحمت خدا ناامید میشود در حالیکه خداوند بندگانش را می آزماید چون میخواهد بنده اش را محبوبتر سازد.خداوند بندگان محبوبو عزیزش را می آزماید و بندگان سرکش را به حال خود وامیگذارد، پس فرد بیمار باید به خود ببالد که خداوند به او توجه دارد.

هرآنچه که از طرف خداوند به انسان برسد باید شکرش را بجا آورد.ضور خداوند در زندگی به انسان آرامش میدهد هرچه فرد بیمار با خواندن نماز اول وقت و خواندن کلام الله مجید خود را به خداوند نزدیک کند آرامش روحی و روانی وی بیشتر خواهد و همچنین صبر و بردباری وی دربرابر تقدیر الهی تقویت خواهد شد.

       خداوند مهربان فریاد از دل برخواسته بیماران را قطعاً خواهد شنید.      

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 28 فروردين 1398برچسب:, توسط ن.رضایی |

آتاکسی فردریش

آتاکسی فردریش بیماری ارثی است که در اثر آسیب تدریجی سیستم عصبی بروز می کند. آتاکسی خود یک نوع علامت است که از عدم هماهنگی حرکات بدن ناشی می شود به طوریکه عضلات بدن به صورت خشک و نامیزان حرکت می کنند. شرایط و بیماری های متعددی باعث بروز آتاکسی می شود. اما شایع ترین علت ارثی این حالت آتاکسی فردریش است.
سن بروز علائم اولیه در مبتلایان به آتاکسی فردریش به طور متوسط 10 تا 15 سالگی و معمولاً زیر 25 سال است. در این بیماری بافت عصبی به ویژه در قسمت هایی از نخاع و اعصاب حسی بخش های که با مخچه در ارتباط هستند از بین می رود....  
برای مشاهده کامل مطالب ادامه مطلب را کلیک نمایید


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, توسط ن.رضایی |
.: Weblog Themes By LoxBlog :.